fbpx

Antibite rabatkode

-15% Rabatkode ✓ virker

Så er der 15% ekstra rabat på alle bideskinner (tilfredshed eller pengene retur)

Vis detaljer
Antibite giver alle tandskærende folk i Danmark, 15% ekstra rabat med denne værdikode. Aktiver værdikoden i kurven og få 15% ekstra besparelse på bideskinner. Er du ikke tilfreds, så får du pengene retur.
✓ Gyldig
-15% Rabatkode ✓ virker

-15% rabatkode til alle bideskinnner hos Antibite

Vis detaljer
Antibite hjælper dig med at beskytte dine tænder mod tandskæren om natten. Antibites tandskinner er kåret som bedst i test i 2021, og anbefalet af tandlæger - Det fejres med denne 15% rabatkode.
✓ Gyldig
-10% Rabatkode ✓ virker

Spar 10% på bideskinner hos Antibite.dk med den her kuponkode

Vis detaljer
Skån tænderne, undgå smerter og bevar dine flotte tænder med bideskinner fra Antibite. Denne kupon giver 10% rabat på shoppen.
✓ Gyldig
Nixons ApS
Gammel Strand 40
1202 København K
Danmark
+45 21 93 01 19
support@antibite.dk

Antibite – Effektive bideskinner, mod tandskæren

Skærer du tænder om natten og ønsker at spare penge? Så er denne rabatkode hos Antibite lige noget for dig! Antibite bideskine er medicinsk CE-godkendt og er tilpasset lige præcis dig og dine tænder. Se i videoen nedenfor, hvor nemt det er at komme igang med at skåne dine tænder om natten.

Antibite
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

102 personer

har sparet hos Antibite ♡

Praktisk

Senest opdateret16. juni 2022 Antibite rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 60 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Antibite

Antibite er en del af Nixons ApS og er specialister i bideskinner, som beskytter tænderne mod tandskærring. En bideskinne er perfekt til dig der skærer tænder om natten, da denne skinne tages i munden om natten og derved ikke er synlig i dagstimerne.

Mange danskere skærer tænder i løbet af natten også selvom de ikke er klar over det. Dette ødelægger tændernes emalje og giver grimme, samt skøbelige tænder. Derfor er det generelt en god idé, at beskytte sine tænder med en bideskinne fra Antibite.

Antibite’s bideskinner bliver udformet præcis til dit tandsæt, via et aftryk der tages af dig selv, helt enkelt.

Findes i kategori: