fbpx

Fodplejebutikken rabatkode

Fodplejebutikken.dk
Mörsaregatan 25
SE- 25466
Helsingborg
Ikke oplyst
kundeservice@fodplejebutikken.dk

Fodplejebutikken – Få rabat på støtte og pleje af fødderne

Hos Fodplejebutikken.dk hjælper de hele Danmark med at udbedre fodsmerter, problemer med ryg og knæ m.m. Deres produkter giver støtte til fødderne, giver bedre fodkorrektion og lignende, som forebygger skader, smerter og hjælper til udbedring heraf. Se fx. disse lækre skoindlæg som støtter svangen.

-20% Black Week

Fodplejebutikken holder Black Week med -20% rabat på ALT

Vis detaljer
Hop ind hos Fodplejebutikken og spar 20%, i forbindelse med Black Week. Det gælder alt fodpleje, beskyttelse, samt såler m.m. Rabatten anvendes automatisk på alle varer.
-20% Rabatkode

Få 20% rabat på alle fodplejeprodukter hos Fodplejebutikken.dk (gælder kun i dag)

Vis detaljer
Fodplejebutikken nyder sommeren og det skal du også. Derfor får du hele 20% rabat på alt i shoppen. Dette kræver ikke brug af rabatkode. Rabatten aktiveres automatisk når du besøger shoppen via linket.
Fodplejebutikken
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 23

1198 personer

har sparet hos Fodplejebutikken ♡

Praktisk

Opdateret d.21. november 2023 Fodplejebutikken rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 120 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Fodplejebutikken

Fodplejebutikken er som skabt til dig der går op i dine fødder og krop. L ider af fodsmerter, har problemer med andre dele af kroppen, som relaterer til fødderne? Så er der ret stor chance for, at Fodplejebutikken.dk kan hjælpe dig.

Køb alt fra skoindlæg der forbedre dine fødders holdning og hjælper svangen, til produkter der afhjælper fodsved. Fodplejebutikken har også produkter der hjælper mod hård hud, hammartå, hælspore og meget mere.

Uanset om du ønsker at gå behageligt og undgå trætte fødder, eller har seriøse skavanker, så er Fodplejebutikken et godt sted at søge hjælp.

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat