fbpx

Godesko rabatkode

-5% Rabatkupon ✓ virker

Spar 5% ekstra hos Godesko med denne rabatkupon

Vis detaljer
Har du styr på fodtøjet? Ellers kan du i hvert fald få det nu. Med denne kupon sparer du nemlig yderligere 5% på alle sko, støvler, sandaler og hvad du ellers finder interessant hos Godesko.dk.
✓ Gyldig
-5% Rabat ✓ virker

2022 rabatkode – Gælder alle sko og støvler (giver 5% ekstra rabat)

Vis detaljer
Bemærk, at allereede nedsatte varer og andre rabatkoder, ikke kan kombineres med denne rabatkupon hos Godesko.dk. Alt fodtøj gælder med i dealen, både til børn og voksne.
✓ Gyldig
-5% Rabatkode ✓ virker

-5% Rabatkode til Godesko.dk – Gælder alt fodtøj som ikke er nedsat

Vis detaljer
Med denne rabatkode får du 5% ekstra rabat på dit køb hos Godesko, hver gang du handler. Følg blot linket og angiv din email nederst på siden, så får du din eksklusive rabatkode tilsendt med det samme, i din indbakke.
✓ Gyldig
Godesko
Solrød Byvej 15
2680 Solrød Strand
Danmark
+45 22 68 75 95
kundeservice@godesko.dk
Godesko rabatkode
Godesko
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 13

282 personer

har sparet hos Godesko ♡

Praktisk

Senest opdateret21. november 2022 Godesko rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 50 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Godesko

Godesko er en webshop med fokus på fod støtte. Malene ejer godesko.dk og har stort kendskab til støttebehov vedr. fodtøj til både børn og voksne. Hos Godesko kan hele familien købe kvalitets sko og støvler med ekstra støtte og god komfort.

Helt tilbage i 2005 startede webshoppen under navnet Netsko.dk hvor der blev forhandlet sko med ekstra god støtte, derfor blev der sendt en masse henvendelser fra sygehuse, fodterapeuter og ortopæder til Netsko.dk, hvor folk med særligt støttebehov, kunne købe sko der hjalp dem.

Derfor valgte Malene i 2012, at åbne Godesko.dk, hvor der udelukkende var fokus på eksklusiv støtte. Uanset om du eller dit barn har behov for sko, støvler eller sandaler med den rette støtte, så kan Godesko.dk hjælpe dig. Hele udvalget er nøje håndplukket, uanset om det er kendte mærker eller specielle skomærker.

Ekspertisen er i top, kundeservicen ere fantastisk og rabatterne er formidable. Når du modtager din sko-bestilling, så får du tilmed vedlagt en returlabel, som gør det ekstra nemt, at fortryde eller ombytte dit køb. Fuldfør købet med vores rabatkode, så er sko-priserne også til, at smile over.

Findes i kategori: