inkClub rabatkode

-15% Rabatkode ✓ virker

-15% rabatkupon til Inkclub der gælder udvalgte tonere, blæk, printere og elektronik mv.

Vis detaljer
Inkclub giver 15% yderligere besparelse på køb af alt fra blæk og tonere, til papir og elektronik, samt andre kontorartikler med koden.
✓ Gyldig
38 kr. rabatkupon ✓ virker

Brug rabatkoden så sparer du 38 kr. og får gratis forsendelse hos inkClub

Vis detaljer
Køb for mindst 439 kr. på inklcub.com og brug koden, så bliver forsendelsen gratis og du sparer dermed 38 kr. Uanset om du køber 3d-printer, blæk, elektronik, helse eller andet.
✓ Gyldig
inkClub
Box 1644
SE-758 53 Uppsala
Sverige
+45 78 77 78 84
info.dk@inkclub.com

inkClub rabatkoder 2024

  1. Find en inkClub rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.inkclub.com/dk/da/
  4. Indsæt den kopierede kode til inkClub og få din rabat.
inkClub
Karakter: 4.92/5 Antal stemmer: 12

65 personer

har sparet hos inkClub ♡

Praktisk

Opdateret d.10. juni 2024 inkClub rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 200 kr.

Sorter efter rabat for:

Om inkClub

inkClub begyndte sin webshop rejse, kort før årtusindskiftet og har siden udviklet sig til en erfaren e-handelsveteran indenfor blæk og tonere. Grundlagt af to iværksættere, der erkendte udfordringen ved, at finde de rette blækpatroner. På et hastigt voksende marked, er inkClub blandt mastodonterne i dag, både for private og virksomheder, på 10 Europæiske markeder.

Med et imponerende udvalg af blækpatroner og tonere har inkClub forpligtet sig til at levere overkommelige produkter, hurtig levering og kundevenlig service, i et kvart århundrede.

InkClub’s passion for blæk og toner, har været grundlæggende i mere end tyve år. Ud over at tilbyde printerproducenternes egne blækpatroner og tonere, har inkClub fremstillet flere egne prisvenlige mærker, som er blevet populære blandt kunder, da det giver dem mulighed for, at vælge mellem forskellige prisklasser.

Selvom inkClub først blev kendt for deres blækpatroner, har virksomheden udvidet deres sortiment betydeligt. Nu tilbyder inkClub også produkter til hjemmet og kontoret, herunder kontorartikler, elektronik, brugte mobiltelefoner, kaffe og te, belysning, støvsugerposer, rengøringsartikler, vitaminer og meget mere – alt sammen samlet på ét sted.

Hos inkClub er kundetilfredshed en prioritet. Virksomheden er stolt af de mange fordele, der tilbydes til deres over 5.000.000 kunder, der har handlet hos dem siden begyndelsen. Inkclub.com gør en dedikeret indsats for at sikre, at kunderne er tilfredse med både produkter og kundeservice.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat