fbpx

Jotex rabatkode

-30% Rabatkode ✓ virker

Spar -30% med denne rabatkupon hos Jotex (gælder alle køb over 499 kr.)

Vis detaljer
Køb din boligindretning og tilbehør til hjemmet hos Jotex nu, så sparer du 30% ekstra med koden.
✓ Gyldig
10+40% Rabatkode ✓ virker

Få 40% rabat på dit køb + 10% ekstra rabat på røde priser hos JOTEX

Vis detaljer
JOTEX giver kæmpe rabat med denne rabatkode, som gælder en lang række udvalgte møbler og indretning til hele hjemmet. Du sparer hele 40% på disse produkter + 10% ekstra rabat på røde priser.
✓ Gyldig
Jotex AB
Postboks 150
6400 Sønderborg
Danmark
+45 70 13 02 02
customerservice@jotex.dk

Jotex – Din specialist i boligindretning

Jotex er en yderst populær netbutik med boligindretning til enhver smag. Uanset om du er til moderne og stilren, varm og hyggelig, eller retro indretning, så er Jotex stedet at handle. Søger du inspiration til hjemmet, så kig ind hos Jotex og find den perfekte vejledning, til din stil.

-30% Rabatkode

Denne rabatkupon giver 30% rabat på den dyreste vare i kurven (ved køb over 500 kr.)

Vis detaljer
Jotex har fuld gang i Textile Week hvor du sparer op til 30%! Rabatkuponen her giver yderligere 30% rabat, på den dyreste vare i kurven. Det gælder ikke produkter markeret med mærket Deal. Gælder bestillinger over 500 kr.
-30% Rabatkode

Få 30% ekstra rabat på den dyreste vare i kurven (gælder køb over 500 kr.)

Vis detaljer
Jotex giver lige nu 30% rabat på den dyreste vare i din indkøbskurv, når du handler for mindst 500 kr. Det gælder selvfølgeligt alle boligartikler, uanset om det er indretning til børneværelset, pynt til stuen, eller møbler til haven m.m.
-40% Rabatkode

Få 40% rabat på Jotex (gælder den dyreste varer hvis der købes flere produkter)

Vis detaljer
Køb boligindretning hos Jotex og spar 40% på den dyreste vare, med denne rabatkode. Gælder alle møbler, indretning og tilbehør på Jotex.dk.
-40% Rabatkode

Få -40% rabat på hele købet hos Jotex med denne rabatkode (og -10% ekstra rabat på røde priser)

Vis detaljer
Så bliver det ikke billigere at få nye møbler eller boligtilbehør i huset eller lejligheden. Du sparer nemlig svimlende 40% på hele shoppen med den her rabatkode til Jotex.dk. Rabatkoden fratrækker også 10% ekstra på varer med røde priser.
20+10% Rabatkode

Få 20% på alle møbler og gardiner + 10% ekstra rabat med koden (gælder kun til d. 20 februar)

Vis detaljer
Jotex har fået feriekuller og har derfor skruet priserne hele 20% længere ned på shoppen. Dette gælder for alle møbler, gardiner og gardintilbehør. Skulle dette ikke være nok, så får du tilmed 10% ekstra onlinerabat med den her rabatkupon. God vinterferie!
Jotex
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 23

226 personer

har sparet hos Jotex ♡

Praktisk

Senest opdateret12. september 2023 Jotex rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 600 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Jotex

Hvis du ikke kender Jotex, så kan du være helt tryg. Jotex er nemlig en del af Ellos Group og har mere end 4 af 5 stjerner hos Trustpilot, med flere end 1.300 gode anmeldelser.

Hos Jotex.dk kan du shoppe indretning til hjemmet, uanset indretningsstil og behov. Udvalget er kæmpe og priserne er yderst tilfredsstilende. Så prikken over i’et, kan vi tilbyde rabatkoder der giver råd til mere.

Er du i tvivl om hvad der vil pynte i dit hjem? Jotex går meget op i, at skabe brugbar inspiration. Du finder nemt ud af hvilke møbler, farver og indretningsartikler der passer sammen. Alle disse møbler og boligtilbehør, kan selvfølgeligt købes hos Jotex.

Kort sagt, kan du med Jotex, skabe et flot og unikt hjem, med indretning og møbler, som ikke findes i alverdens hjem, tilmed til en god onlinepris.

Findes i kategori: