fbpx

Kontormøbler.dk rabatkode

-10% rabatkode ✓ virker

Spar -10% på kontorartikler fra Kontormøbler.dk Go!

Vis detaljer
Spar hele 10% ekstra på alt til kontoret, uanset om det er kontormøbler, kontorartikler eller andre ting til firmaet. Det er ukendt hvornår denne rabatkode udløber, så tøv ikke med at benytte dig af rabatten.
✓ Gyldig
Kontormøbler.dk A/S
Rolighedsvej 36D
8240 Risskov
Danmark
+45 86 12 30 40
info@kontormoebler.dk
Kontormøbler.dk rabatkode
-15% Ergonomi

Spar 15% på Ergonomi produkter til kontoret

Vis detaljer
Kontormøbler ved at ergonomi er vigtigt, derfor skåner de både dig og dine penge ved, at give over 15% rabat på ergonomiske produkter til kontormiljøet.
-20% Kontorstole

Kontormøbler.dk giver lige nu 20% besparelser på kontorstole

Vis detaljer
Spar mere end 20% på kontorstole fra Kontormøbler GO. Få direkte adgang til rabatten via linket og køb din nye kontorstol, før den er udsolgt.
Kontormøbler.dk
Karakter: 4.11/5 Antal stemmer: 9

321 personer

har sparet hos Kontormøbler.dk ♡

Praktisk

Senest opdateret13. januar 2022 Kontormøbler.dk rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 850 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Kontormøbler.dk

 

Kontormøbler.dk er helt enkelt en webshop med kontormøbler og showrooms forskellige steder i landet. Selvom konceptet og webshoppen er helt enkel, så er det alligevel Danmarks største og hurtigst voksende webshop indenfor kontormøbler, indretning og ergonomi.

Udvalget omfatter kontormøbler af super høj kvalitet, som er yderst slidstærke, praktiske og komfortable. Produkterne er Dansk og Europæisk produceret, så du kan forvente høj standard og hurtig levering.

 

Kontormøblerne henvender sig både til det lille hjemmekontor, eller de større virksomheder. Der er et udvalg der passer til ethvert prisleje og behov. Der er lagt stor fokus på ergonomi, så du får optimal støtte og mindst mulig slidtage på kroppen.

Nogle populære kontormøbler er kontorstole med støtte og vippe funktion, samt hæve og sænkeborde, der giver mulighed for både stående og siddende arbejdsstillinger.

Findes i kategori: