fbpx

Lampeguru rabatkode

-5% Rabatkode ✓ virker

Halo 5% rabatkode til Lampeguru.dk (gælder over 190 varer)

Vis detaljer
Spar 5% på lamper, pærer, fatninger, fakler og meget mere fra Halo Design. Rabatkoden gælder alle produkter fra Halo, som kan købes på Lampeguru.dk.
✓ Gyldig
Gratis Fragt ✓ virker

Få gratis fragt på Lampeguru med denne rabatkode

Vis detaljer
I samarbejde meed Lampeguru kan vi tilbyde denne rabatkode til levering af din ordre. Få gratis levering på alle køb over 199 kr. med koden.
✓ Gyldig
Lampeguru.dk
Gåseagervej 12A
8250 Egå
Danmark
+45 64 64 29 60
info@lampeguru.dk

Lampeguru er din lampeekspert på nettet

Lampeguru har et kæmpe udvalg af belysning til alle behov. I introduktionsvideoen herunder, kan du se et lille udpluk af markedets bedste stearinlys, der også forhandles af Lampeguru.dk.

-20% Rabat

20% Black Friday rabat på hele udvalget hos Lampeguru.dk

Vis detaljer
Lampeguru har slukket for lyset og holder Black Friday meed stil! Du får nemlig 20% rabat på hele udvalget, kun enkelte producenter er undtaget fra denne rabat. Rabat fåes via linket og kræver ikke rabatkode.
Lampeguru
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 6

1350 personer

har sparet hos Lampeguru ♡

Praktisk

Senest opdateret2. februar 2023 Lampeguru rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 82 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Lampeguru

 

Lampeguru er en online lampeforhandler med god holdning. Lampeguru forhandler nemlig ikke kun lamper til fordelagtige priser, men yder også en fantastisk service til både dig og folk der fortjener det.

Når du handler på Lampeguru.dk går en del af overskuddet til folk der har behov for en håndsrækning. Hvert år har firmaet støttet gode formål som: Danmarks indsamlingen, Kræftens Bekæmpelse, Hjertestartere og Julemærkehjemmene.

Servicen er langt mere end bare svar på e-mails og god ordrebehandling. Har du behov for hjælp til, at finde den bedste lyskilde til dit behov, eller inspiration til hvad der trender eller hvilke lamper der passer ind i dit hjem. – Så sidder kundeteamet klar til, at hjælpe dit med det helt rette lampevalg, eller den rette lyskilde.

På Lampeguru.dk kan du købe designerlamper til hverdagspriser og opleve et lampeudvalg du ikke finder andre steder. Udvalget af pærer og LED i forskellige nuancer, designs og lysstyrke er også en lille detalje med stor betydning. Derfor finder du kun de bedste lyskilder på shoppen.

Lampeguru er Dansk på alle punkter, så du kan forvente hurtig levering, detaljeret kendskab til lamperne, sikker handel og en super kundebehandling. De er faktisk så dygtige, at de vandt prisen for årets belysningsbutik 2019.