Lampeguru rabatkode

-10% Rabat ✓ virker

Få -10% rabat hos LampeGuru på månedens mærke

Vis detaljer
Lampeguru har hver måned et lækkert lampemærke som du får hele 10% rabat på. Du finder månedens mærke på forsiden via linket. Rabat fratrækkes automatisk på lampe, lyskilder og tilbehør, uden brug af kode.
✓ Gyldig
Vind en rabatkode ✓ virker

Vind en rabatkode til Lampeguru.dk ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Vis detaljer
Følg linket til Lampe Guru's nyhedsbrev og tilmeld dig. Så er du med i den månedlige konkurrence om at vinde en rabatkode til Lampeguru.dk. Samtidigt får du en masse gode lampetilbud og andre eksklusive rabatter.
✓ Gyldig
Lampeguru.dk
Gåseagervej 12A
8250 Egå
Danmark
+45 64 64 29 60
info@lampeguru.dk

Lampeguru er din lampeekspert på nettet

Lampeguru har et kæmpe udvalg af belysning til alle behov. I introduktionsvideoen herunder, kan du se et lille udpluk af markedets bedste stearinlys, der også forhandles af Lampeguru.dk.

Lampeguru rabatkoder 2024

  1. Find en Lampeguru rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.lampeguru.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Lampeguru og få din rabat.
-20% Black Week

Black Week hos LampeGuru – Det betyder 20% rabat til dig

Vis detaljer
LampeGuru har slået dørerne op for årets Black Friday & Week kampagne. Der er op til 20% rabat på ALT (enkelte produkter undtaget). Det kræver ikke en kode og kan tilgås via linket. Så vent ikke med, at købe din nye indendørs- eller udendørsbelysning eller pærer.
-20% Rabat

20% Black Friday rabat på hele udvalget hos Lampeguru.dk

Vis detaljer
Lampeguru har slukket for lyset og holder Black Friday meed stil! Du får nemlig 20% rabat på hele udvalget, kun enkelte producenter er undtaget fra denne rabat. Rabat fåes via linket og kræver ikke rabatkode.
-5% Rabatkode

Halo 5% rabatkode til Lampeguru.dk (gælder over 190 varer)

Vis detaljer
Spar 5% på lamper, pærer, fatninger, fakler og meget mere fra Halo Design. Rabatkoden gælder alle produkter fra Halo, som kan købes på Lampeguru.dk.
Gratis Fragt

Få gratis fragt på Lampeguru med denne rabatkode

Vis detaljer
I samarbejde meed Lampeguru kan vi tilbyde denne rabatkode til levering af din ordre. Få gratis levering på alle køb over 199 kr. med koden.
Lampeguru
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 18

2859 personer

har sparet hos Lampeguru ♡

Praktisk

Opdateret d.5. december 2023 Lampeguru rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 650 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Lampeguru

 

Lampeguru er en online lampeforhandler med god holdning. Lampeguru forhandler nemlig ikke kun lamper til fordelagtige priser, men yder også en fantastisk service til både dig og folk der fortjener det.

Når du handler på Lampeguru.dk går en del af overskuddet til folk der har behov for en håndsrækning. Hvert år har firmaet støttet gode formål som: Danmarks indsamlingen, Kræftens Bekæmpelse, Hjertestartere og Julemærkehjemmene.

Servicen er langt mere end bare svar på e-mails og god ordrebehandling. Har du behov for hjælp til, at finde den bedste lyskilde til dit behov, eller inspiration til hvad der trender eller hvilke lamper der passer ind i dit hjem. – Så sidder kundeteamet klar til, at hjælpe dit med det helt rette lampevalg, eller den rette lyskilde.

På Lampeguru.dk kan du købe designerlamper til hverdagspriser og opleve et lampeudvalg du ikke finder andre steder. Udvalget af pærer og LED i forskellige nuancer, designs og lysstyrke er også en lille detalje med stor betydning. Derfor finder du kun de bedste lyskilder på shoppen.

Lampeguru er Dansk på alle punkter, så du kan forvente hurtig levering, detaljeret kendskab til lamperne, sikker handel og en super kundebehandling. De er faktisk så dygtige, at de vandt prisen for årets belysningsbutik 2019.

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat