Legen rabatkode

-5% Rabatkupon ✓ virker

Shop legetøj nu og få -5% mere i besparelse hos Legen (gælder alt legetøj)

Vis detaljer
Uanset om du er til LEGO, BRIO, PLAYMOBIL eller andre mærker, så kan du nyde disse 5% rabat på Legen.dk. Koden gælder også udsalgsvarer.
✓ Gyldig
Legen.dk ApS
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring
Danmark
+45 71 99 71 11
salg@legen.dk

Legen rabatkoder 2024

  1. Find en Legen rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.legen.dk/shop/frontpage.html
  4. Indsæt den kopierede kode til Legen og få din rabat.
Legen
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 18

56 personer

har sparet hos Legen ♡

Praktisk

Opdateret d.10. juni 2024 Legen rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 120 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Legen

Legen.dk har et motto og det er – Legen bliver lidt sjovere! Hvilket også er deres håb, at besøgende får en legende oplevelse. Legen begyndte som et online alternativ til fysiske legetøjsforretninger og fokuserer på store mærker som LEGO, BRIO, og PLAYMOBIL.

Hos Legen.dk specialiserer de sig i disse mærker med målet om at blive den foretrukne legetøjsforhandler, inden for kvalitetsmærker. De stræber efter at opnå dette ved, at tilbyde god service, et omfattende sortiment og konkurrencedygtige legetøjspriser.

Fra mærkerne LEGO, BRIO og PLAYMOBIL finder du også eksklusive produkter hos Legen, og tilmed samleobjekter. Så Legen.dk er ikke kun for de mindste, men også voksne med et sandt legehjerte.

Du som kunde er i højsædet, så hvis du ikke finder det ønskede legetøj på hjemmesiden, opfordres du til at sende en mail. Så vil Legen.dk gøre sit bedste for at opstøve det til dig.

Legen.dk er også e-mærket certificeret. Det betyder, at den er blevet gennemgået af e-mærkets jurister og har opnået e-mærkets “blå stempel”. Dette sikrer dig en køberbeskyttelse på 10.000 kr. Skulle du stadig være i tvivl så tjek blot deres mere end 1.000 fremragende anmeldelser på Trustpilot.dk.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat