Musclepain rabatkode

100 kr Rabatkode ✓ virker

Eksklusiv 100 DKK rabatkupon (Gælder alt på musclepain.dk også tilbudsvarer)

Vis detaljer
Med denne rabatkode får du 100 kr. yderligere rabat på Musclepain.dk uanset om du køber sleep mat, massage pistol eller hoveder. Rabatkoden gælder også i forvejen nedsatte produkter.
✓ Gyldig
-10% Rabatkupon ✓ virker

Spar 10% med koden på Musclepain.dk (gælder også tilbud)

Vis detaljer
Gør massagen og muskel restitueringen 10% billigere med Musclepain rabatkoden her. Det gælder alle køb.
✓ Gyldig
Liontech IVS
Pladehals Alle 23
2450 København S
Danmark
+45 80 83 04 74
kontakt@musclepain.dk

Musclepain rabatkoder 2024

  1. Find en Musclepain rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://musclepain.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Musclepain og få din rabat.
2 års reklamationsret

Musclepain står inde for deres massagepistoler og sleep mats. Derfor får du hele 2 års reklamationsret på hele kollektionen fra Musclepain.

Billig fragt

Du får altid billig, hurtig og forsikret fragt på musclepain.dk. Din pakke bliver sendt forsikret fra 29 kr. og leveres på kun 24-48 timer.

+3.000 tilfredse kunder

Musclepain har i skrivende stund flere end 3.000 super tilfredse kunder, som elsker deres kraftige og slidstærke massagepistol.

Dansk brugervejledning

Hos Musclepain får du leveret dit produkt med en Dansk brugermanual, så du nemt kan finde ud af hvordan din massagepistol bruges.

-10% Rabatkode

Få en 10% rabatkode til Musclepain via nyhedsbrevet

Vis detaljer
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Musclepain.dk og modtag en 10% rabatkode til webshoppen. Rabatkoden kommer direkte i din e-mail indbakke, efter tilmelding. Bemærk der kan gå et par minutter, før du modtager din unikke rabatkode pr. mail.
749 kr Rabatkode

Få 500 kr. rabat på massagepistol + Gratis metalhoveder (værdi 249 kr.)

Vis detaljer
Så bliver det ikke billigere at købe den optimale massagegun fra Muscle Pain. Spar 100 kr med rabatkoden + 400 kr. ekstra lige nu på massagepistolen og få tilmed de nye metalhoveder med, helt gratis. Disse hoveder har en værdi af hele 249 kr. Derved sparer du hele 749 kr. Selv tak ;)
Musclepain
Karakter: 4.88/5 Antal stemmer: 26

4501 personer

har sparet hos Musclepain ♡

Praktisk

Opdateret d.11. juni 2024 Musclepain rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 400 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Musclepain

Musclepain er et nyt firma fra 2020 med speciale i muskelsmerter. Firmaet blev lanceret af Niklas Pedersen som selv kender til muskelsmerter og skader, som fodboldspiller på højt plan. Niklas havde kendskab til massagepistoler, men priserne var alt for høje og der var ingen kvalitetsgaranti på de daværende massagepistoler. Derfor besluttede Niklas sig for, at gennemse markedet efter en massagepistol han selv kunne stå inde for og give garanti på.

Da den perfekte massagepistol var fundet, gik kampen ind på, at forhandle priserne så langt ned, at enhver person kunne være blive ejer af en massagepistol. Niklas er kommet i mål med projektet og har i dag startet Musclepain.dk som forhandler massagepistoler af højeste kvalitet, til markeds måske bedste netpriser. Uanset om du er lønmodtager eller SU studerende, kan du også blive ejer af den perfekte massagepistol, til en super god pris.

Her hos Gratis Rabat gør vi vores bedste for, at kunne tilbyde dig massagepistoler, massagehoveder og andet tilbehør til ekstra nedsatte produktpriser. Dette gør vi ved, at udstede rabatkoder til Musclepain, i samarbejde med Musclepain.dk.

Musclepain er helt unikke på markedet med massagepistolen, som er deres helt egen model med egen produktion. Det vil sige, at designet og kvaliteten er langt højere end hos de andre massagepistol forhandlere på markedet, som allesammen forhandler de samme lav-kvalitets og masseproduceret massagepistoler fra fjernøsten.

Hos Musclepain er du sikret en høj viden omkring effekt, brug, kvalitet og kontrol af massagepistoler. Som Musclepain selv skriver det:

Vi står 100% inde for vores produkter.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat