Selfmade rabatkode

30 kr. Rabat ✓ virker

Spar 30 KR. og få gratis fragt med GLS hos Selfmade.com

Vis detaljer
Shop garn, hobbyartikler og lignende for mindst 499 kr. Så bliver dine leveringsomkostningerne gratis og du sparer 30 kr. Din pakke vil så blive leveret til en GLS pakkeshop nær dig.
✓ Gyldig
Selfmade A/S
Birk Centerpark 82
7400 Herning
Danmark
+45 70 22 21 21
danmark@selfmade.com

Selfmade rabatkoder 2024

  1. Find en Selfmade rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.selfmade.com/da-dk
  4. Indsæt den kopierede kode til Selfmade og få din rabat.
Selfmade
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 15

355 personer

har sparet hos Selfmade ♡

Praktisk

Opdateret d.14. februar 2024 Selfmade rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 110 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Selfmade

Selfmade® er tidligere kendt under navnet STOF & STIL. Selfmade.com inviterer dig til en verden af hobby, kreativitet og tekstilinspiration. Du kan udforske det brede sortiment af stof, garn, sytilbehør og spændende DIY-projekter i webshoppen og de fysiske butikker.

Butikken er fyldt med moderne og smukke tekstiler, der kan bruges til forskellige formål. Et omfattende udvalg af stofmaterialer som bomuld, jersey, denim, satin og brokade giver mulighed for, at skabe personlige garderober fra bluser og bukser til kjoler og jakker.

Selfmade præsenterer årlige kollektioner og idébøger, der følger tidens trends i mode, hobby og boligindretning. Boligsortimentet inkluderer møbelvelour, linned, bomuld og mørklægningsstof, der gør det let at indfange de seneste trends i indretningen.

For de små tilbyder butikken et bredt udvalg af bløde og lækre stoffer, ideelle til hjemmesyet børnetøj. Gratis syopskrifter og vejledninger, er til rådighed for at hjælpe dig med, at skabe unikke produkter til børn og boligtilbehør.

Garnuniverset Selfmade byder på produkter og fordele som merinould, bomuld og akryl, samt bla. gratis hækleopskrifter, lige fra sjove dyr til boligtilbehør.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat