Kurvemageren rabatkode

-10% Rabat ✓ virker

-10% Rabatkode til Kurvemageren

Vis detaljer
Denne rabatkupon virker på kurvemageren.dk og giver 10% ekstra rabat på alle bambusgardiner. Aktiver rabatkuponen i indkøbskurven og få din rabat med det samme.
✓ Gyldig
15-35% Rabat ✓ virker

15-35% rabat til dig – Gælder udvalgte produkter fra Kurvemageren

Vis detaljer
Denne deal gælder udvalgte produkter hos Kurvemageren.dk. Via linket kan du se, hvilke produkter du kan få rabatten på, helt uden brug af rabatkode.
✓ Gyldig
Kurvemageren
Krobækvej 8
2670 Greve
Danmark
+45 53 35 48 58
info@kurvemageren.dk

Kurvemageren rabatkoder 2024

  1. Find en Kurvemageren rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://kurvemageren.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Kurvemageren og få din rabat.
-30% Rabat

Spar 30% på den populære klassiske brændekurv fra Kurvemageren

Vis detaljer
Denne deal fra Kurvemageren giver dig 30% kurverabat på den klassiske brændekurv, flettet af rattan. En meget slidstærk fletkurv, som kan benyttes til mange formål. Denne suveræne rabat er kortvarig og kræver ikke rabatkode. Skynd dig at nyde glæde af dealen.
Kurvemageren
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 19

921 personer

har sparet hos Kurvemageren ♡

Praktisk

Opdateret d.10. juni 2024 Kurvemageren rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 85 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Kurvemageren

Hos Kurvemageren.dk finder du de flotteste fletkurve som virkeligt skaber stemning i og udenfor hjemmet. De har kurve til alt slags vejr og behov. Et utal af kurveformer og størrelser, som matcher præcis dit behov.

Bæredygtighed ligger højt på dagsordenen hos Kurvemageren.dk, hvor alt flet er miljøvenligt udviklet. Både kurve, fletmøbler, gardiner og tæpper er fremstillet med fokus på bæredygtighed og miljø.

Kurvemageren har et udvalg af kurve som dækker ethvert formål. Lækre cykelkurve til cyklen, en komfortabel og slidstærk hundekurv til hunden, eller en rummelig og flot vasketøjskurv til værelset. Men Kurvemageren er mere end bare kurve.

Sortimentet indebærer blandtandet også bambus gardiner og kurvemøbler. Netop nu sparer du penge på hele udvalget af kurve og interiør ved hjælp af disse Kurvemageren rabatkoder, vi har klar til dig. Rabatten fås på alt fra fletmøbler til gardiner og tæpper.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat