fbpx

Biopejs Shop rabatkode

-5% Rabatkode ✓ virker

5% Biopejs-shop.dk rabatkode (gælder alle produkter)

Vis detaljer
Spar 5% ekstra på alle produkter, som fx. pejse, terrassevarmere, brændeovne og tilbehør fra Biopejs-Shop. Aktiver blot rabatkoden i kurven og få din rabat.
✓ Gyldig
Biopejs-shop.dk
Gravsholtvej 15, Langholt
9310 Vodskov
Danmark
+45 25 94 60 25
info@biopejs-shop.dk
Biopejs Shop rabatkode
-20% Rabat

Biopejs-shop.dk giver 20% black week rabat på pejse

Vis detaljer
Biopejs-shop.dk holder Black Friday udsalg med op til 20% rabat på en lang række pejse. Fx. bioethanol brændeovne, gaspejse, biopejse og meget mere.
-15% Rabatkode

Spar -15% på alle bord-pejse med denne rabatkupon

Vis detaljer
Biopejs Shop har pejse i alle størrelser. Lige nu sparer du 15% på pejsene i små størrelser, som passer til bordet. Klik ind på Biopejs-shop.dk og find din yndlings bordpejs, læg den i kurven og aktiver kuponen, så er rabatten din.
-20% Rabat

Black Week deal – Få 20% rabat på ALLE VARER på Biopejs-shop.dk

Vis detaljer
Biopejs Shop fejrer Black Week på hele shoppen og giver dig derfor 20% rabat på alle produkter! Rabatten fratrækkes automatisk og kræver ikke brug af rabatkode.
-11% Rabat

Biopejs Shop fejrer Singles Day med 11% rabat på shoppen

Vis detaljer
Skal du have en lækker biopejs til den kolde og mørke vinter? Så skal du slå til i dag, hvor du får 11% ekstra rabat på stort set alle varer hos Biopejs-shop. Rabatten gælder kun i dag, i anledningen af Singles Day
Biopejs Shop
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 9

448 personer

har sparet hos Biopejs Shop ♡

Praktisk

Senest opdateret24. november 2022 Biopejs Shop rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 400 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Biopejs Shop

Biopejs Shop er din online ekspert i miljørigtige varmekilder. Med mere end 7 års erfaring inden for pejse, brændeovne og terrassevarmere, kan du trygt vælge Biopejs-shop som din leverandør.

Der er ikke kun lagt vægt på funktionalitet, kvalitet og prisbesparelser, men også design. Alle former for pejse er udviklet i super flotte og stilrene designs, med lækker finish, så de kan ryde fint i ethvert rum.

Biopejs Shop forhandler pejse til mere end 10 lande, har eget showroom og deltager på messer, hvor du kan se de nyeste tendenser indenfor biopejse, gaspejse, elpejse, samt Opti-Myst pejse og meget mere.

Findes i kategori: